SANITAIR

Uw sanitair helemaal nieuw! Vraag ons om advies!

GM Karweiwerken is de specialist in het plaatsen of renoveren van badkamers en sanitair. Inloopdouches, wc's, ligbaden en ander sanitair leveren en  plaatsen we snel en met de grootste nauwkeurigheid. 

Ons team renoveert uw badkamer en creëert een heel nieuw elan voor de belangrijkste kamer in het huis. Natuurlijk in samenspraak met u. We luisteren graag naar uw wensen en verwachtingen. Ook u kan genieten van de kwaliteit van GM Karweiwerken!

Badkamer plaatsen

Bent u bezig met de bouw van uw nieuwe woning en droomt u al van zalige ontspannende momenten in uw nieuwe badkamer? Dan moet u zeker GM Karweiwerken uit Reet contacteren.

Wij luisteren naar uw wensen en maken uw badkamer volledig op maat van uw dromen. Een inloopdouche, een ligbad, het toilet, lavabomeubel... We plaatsen het allemaal met de grootste precisie. Zo bent u zeker van een perfect afgewerkte badkamer waarin het ongetwijfeld heerlijk vertoeven is.

Badkamer renoveren

Heeft uw woning al wat jaartjes op de teller staan en begint uw badkamer daar ook stilaan de sporen van te dragen? Of misschien voldoet ze niet meer aan de normen die we vandaag de dag als normaal beschouwen. Of het kan ook zijn dat u gewoon een beetje uitgekeken bent op de huidige badkamer en dat u snak naar iets nieuws. Iets fris!

Neem dan zeker contact met ons op. We luisteren naar wat u precies wilt en we denken graag actief mee. Vervolgens schieten we in actie om uw badkamer te vernieuwen, aan te passen of uit te breiden.

Voor de badkamerrenovatie van uw dromen, slechts één adres: GM Karweiwerken uit Reet.

Sanitair plaatsen of vernieuwen

Niet alleen voor een nieuwe of vernieuwde badkamer is GM Karweiwerken uw betrouwbare partner. Ook voor allerhande grote of kleine sanitairwerken staan wij voor u klaar.

Offerte sanitair

Voor een vrijblijvende offerte, neem snel contact op!

Activiteiten GM Karweiwerken

GM Karweiwerken uit Reet is breed inzetbaar. Zowat alle karweiwerken in een woning behoren tot de mogelijkheden. 

Denk bijvoorbeeld aan vloer- en tegelwerken, schilderwerken, Gyprocwerken, pleisterwerken, metselwerken, afbraakwerkensanitairplaatsing van keukensbadkamerrenovatieelektriciteit: plaatsing en herstelling