KEUKENS

Ook voor u de perfecte keuken. Op maat voor u!

Vandaag de dag is koken een belevenis en uw keuken is de plaats van het gebeuren. We ontwerpen, creëren of renoveren de keuken perfect op maat van uw huis en uw persoonlijkheid. 

Keuken ontwerpen

Net zoals bij alles begint een nieuwe keuken ook met een idee. Uw idee! Maar, we denken graag mee en geven advies waar nodig. Op die manier krijgt het idee in onze hoofden vorm. Maar, niet alleen in onze hoofden. We zetten de ideeën graag om in een duidelijk ontwerp. Dat gaan we dan gebruiken om de keuken te produceren en te plaatsen.

Keuken plaatsen

Eens dat de ideeën op papier staan en de benodigde materialen en onderdelen zijn geleverd gaan we over tot de plaatsing. Dat moet natuurlijk perfect gebeuren. Alleen zo bent u zeker van uw droomkeuken.

We zorgen voor een professionele plaatsing helemaal volgens uw wensen en verwachtingen. In uw nieuwe keuken zal koken heel bijzonder zijn!

We plaatsen nieuwe keuken in zowel nieuwbouwwoningen als in bestaande woningen. In het laatste geval nemen wij, indien gewenst, ook de afbraak van uw oude keuken voor onze rekening. In de keuken is uiteraard ook sanitair voorzien voor uw spoelbak, de vaatwasser... Ook dat kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Meer informatie over afbraakwerken en andere karweiwerken vindt u hier.

Keuken renoveren

Heeft uw keuken stilaan zijn beste tijd gehad, maar is de basis nog goed? 

Offerte keuken

Kies vandaag nog voor uw droomkeuken en contacteer ons.


Activiteiten GM Karweiwerken

GM Karweiwerken uit Reet is breed inzetbaar. Zowat alle karweiwerken in een woning behoren tot de mogelijkheden. 

Denk bijvoorbeeld aan vloer- en tegelwerken, schilderwerken, Gyprocwerken, pleisterwerken, metselwerken, afbraakwerkensanitairplaatsing van keukensbadkamerrenovatieelektriciteit: plaatsing en herstelling