KARWEIWERKEN

Geen karwei is ons teveel. We doen het vandaag nog!

GM Karweiwerken uit Reet heeft een jarenlange ervaring en expertise in karweiwerken en herstellingen in huis. U kan rekenen op een team van vakmannen en deskundig advies voor diverse soorten karweiwerken in of rond uw woning. Niet alleen zorgen we voor een snelle en efficiënte service, ook een  professionele en persoonlijke aanpak hoort erbij.

Diverse karweiwerken

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten karweiwerken. Hieronder volgt een lijstje van de meest voorkomende klussen.

Vloer- en tegelwerken

Een mooie vloer binnen of buiten. Tegenwerken moeten volgens de regels van de kunst en met de nodige precisie gebeuren. GM Karweiwerken uit Reet weet op beide vlakken van aanpakken. Zo geniet u snel van die prachtige vloer.

Schilderwerken

Heeft je woning een opknapbeurt nodig? Een nieuw laagje verf doet vaak al wonderen. Bij GM Karweiwerken uit Reet bent u aan het juiste adres voor allerhande binnenschilderwerken en buitenschilderwerken.

Gyprocwerken

Een muur bijplaatsen, een grote zolder onderverdelen in slaapkamers, een verlaagd plafond creëren met inbouwspots... De mogelijkheden van Gyproc zijn eindeloos. Neem GM Karweiwerken bij de arm voor al uw Gyprocwerken.

Pleisterwerken

Een mooie strak afgewerkte muur. Het geeft een zeker cachet mee aan je interieur. De schilderwerken zullen ook een veel mooier resultaat geven. GM Karweiwerken uit Reet zet zich met veel expertise en oog voor detail aan de pleisterwerken in uw woning.

Metselwerken

Kleine verbouwingen, een brievenbus die gemetseld moet worden, een muurtje aan het terras. Bent u op zoek naar iemand die het truweel hanteert volgens de regels van de metselkunst? Dan bent u bij GM Karweiwerken aan het juiste adres. 

Afbraakwerken

Een renovatieproject start meestal met afbraakwerken. Deze werken moeten doordacht gebeuren om geen beschadigingen te veroorzaken. GM Karweiwerken voert op de juiste manier uw afbraakwerken uit en zorgt voor de afvoer van het afbraakafval.

Sanitairwerken

Sanitair plaatsen of vernieuwen, een wc plaatsen, een bad vernieuwen of vervangen door een douche... Het zijn allemaal sanitairwerken die GM Karweiwerken uit Reet met veel deskundigheid en expertise uitvoert.

Plaatsing keukens

Heeft uw oude keuken zijn beste tijd gehad? Of misschien plaatst u een keuken in een nieuwbouwwoning. In beide gevallen bent u bij GM Karweiwerken uit Reet aan het juiste adres. Lees hier meer over op de pagina keukens.

Elektriciteit

Kleine elektrische herstellingen of de installatie van de volledige elektriciteit in uw woning? GM Karweiwerken gaat als elektricien met plezier aan de slag in uw woning.

Offerte karweiwerken

Meer weten? Contacteer ons voor meer informatie. 

We helpen u graag verder.

Activiteiten GM Karweiwerken

GM Karweiwerken uit Reet is breed inzetbaar. Zowat alle karweiwerken in een woning behoren tot de mogelijkheden. 

Denk bijvoorbeeld aan vloer- en tegelwerken, schilderwerken, Gyprocwerken, pleisterwerken, metselwerken, afbraakwerkensanitairplaatsing van keukensbadkamerrenovatieelektriciteit: plaatsing en herstelling