ELEKTRICITEIT

Alle elektriciteitswerken. Reken op ons!

GM Karweiwerken helpt u verder met kleine of grote elektriciteitswerken in uw huis. Of aanvullende werken bij de renovatie van  uw keuken of badkamer.

GM Karweiwerken lost al uw elektriciteitsvraagstukken op in een mum van tijd.  Vraag ons om advies. We zijn u graag van dienst.

Plaatsing elektriciteit

Het plaatsen of vernieuwen van verlichting, stopcontacten, leidingen... Tot zelfs een volledige elektrische installatie in een woning (nieuwbouw of bestaand)? Dat is een kolfje naar de hand van GM Karweiwerken.

Bij elektriciteitswerken is het uiteraard zeer belangrijk dat dit correct gebeurt. U wil namelijk niet alleen dat uw elektriciteit goed werkt, maar ook dat uw elektrische installatie en toestellen veilig zijn. 

Een foute aanpak kan leiden tot kortsluiting en eventueel gevaarlijke situaties. Dat is iets dat GM Karweiwerken te allen tijde zal vermijden.

Dringende herstelling?

Een defect in je elektriciteit, een kortsluiting... Het komt altijd ongelegen. Daarnaast kan het mogelijk ook zorgen voor gevaarlijke situaties.

Laat zo'n probleem dan ook meteen herstellen. GM Karweiwerken staat klaar om uw elektriciteit snel en veilig te herstellen.

Op die manier kan u snel weer genieten van een elektrische installatie die weer helemaal goed werkt én bovendien perfect veilig is.

Offerte elektriciteitswerken

Meer weten of de elektriciteitswerken die GM Karweiwerken voor u kan uitvoeren? Of wilt u een vrijblijvende offerte?

Contacteer ons voor meer informatie.


Activiteiten GM Karweiwerken

GM Karweiwerken uit Reet is breed inzetbaar. Zowat alle karweiwerken in een woning behoren tot de mogelijkheden. 

Denk bijvoorbeeld aan vloer- en tegelwerken, schilderwerken, Gyprocwerken, pleisterwerken, metselwerken, afbraakwerkensanitairplaatsing van keukensbadkamerrenovatieelektriciteit: plaatsing en herstelling